Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

5ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ




Προφεστιβαλική Εκδήλωση

Φτώχεια & Ελληνικό Τραγούδι

~*~

Στο Πάρκο της Βίλας Κούνδουρου

Κυριακή από τις 7,00 μ. μ.

Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.

Θα μας κρατήσει συντροφιά λαϊκή κομπανία

~*~

εκεί θα βρείτε εκλεκτούς μεζέδες

κρασί μπύρα και καλή καρδιά ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

5ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

26-27/06 στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας των Λαών

Έλληνες και μετανάστες, ελληνίδες και μετανάστριες γιορτάζουμε τη διαφορετικότητα, την ποικιλία, την ανομοιομορφία.

Το Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ, γιορτή αντίστασης και αλληλεγγύης, οργανώνεται για πέμπτη χρονιά από το Κοινωνικό Στέκι -Στέκι Μεταναστών. Φέτος το 5ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί πιο νωρίς από ότι συνήθως, το σαββατοκύριακο 26 και 27 Ιουνίου, στο ίδιο μέρος, στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας.

Καθώς η οικονομική κρίση και το πρόταγμα για “εθνική ενότητα” γίνονται αφορμή για επίθεση στα κοινωνικά και εργασιακά δικαιώματα και ενώ ακροδεξιές συμμορίες βρίσκουν το πρόσφορο έδαφος της ανασφάλειας για να αναπτύξουν το ρατσιστικό τους μένος ενάντια στους πιο αδύναμους, εμείς επιχειρούμε να συμβάλλουμε στην οικοδόμηση ενός μετώπου από πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις που θα αντιτάσσονται στην νεοφιλελεύθερη επέλαση, αναδεικνύοντας ως μέγιστη αξία την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ μεταξύ των ανθρώπων, με κεντρικό σύνθημα:

ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ

Ελπίζουμε ότι το φεστιβάλ θα αγκαλιαστεί και πάλι από τη χανιώτικη κοινωνία. Ελπίζουμε ότι θα μοιραστούμε τη χαρά της δημιουργίας κατά το στήσιμό του, θα διασκεδάσουμε μαζί, θα ανταλλάξουμε θέσεις και απόψεις, θα καταλήξουμε σε κοινές δράσεις, για να κερδηθεί η αλληλεγγύη και να απελαθεί ο φόβος.

Καλούμε όλους όσους θέλουν να συμμετάσχουν στο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ στην ανοιχτή συνέλευση του Κοινωνικού Στεκιού-Στεκιού Μεταναστών, κάθε Δευτέρα στις 21:00 στον χώρο του Στεκιού, στον πεζόδρομο της Νταλιάνη 5. "Διαβάστε περισσότερα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...